25 Mayıs 2019 Cumartesi

BİM NEDEN UCUZ ?

BİM MARKET AKTÜEL KATALOGLARI (NEDEN UCUZ?)

Bim market aktüel kataloglarını 6 haftalık serüvende siz değerli blogger ziyaretçilerimle paylaştım.Paylaşmaya devam edeceğim.Bu zaman dilimi boyunca araştırmalarımda farkına vardığım konu Bim market kaliteli ürünleri uygun fiyatlara pazarlamada Türkiyede ilk sıralarda geldiğinin farkına vardım. kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunduğunuAktüel kataloglarınada yansıtmaktadır.Bim market kataloglarını insanlar 'ın yoğun bir şekilde takip ettiğini gördüm . Araştırmalarım sonucunda bim marketin müşterilerini hep memnuın bırakmasının nedenleri ve kaliteli ürünleri neden ve nasıl uygun fiyatlara pazarlıyor sorusunu kendime sormaya başladım ve araştırmaya koyuldum , elde ettiğim sonuçları siz değerli blogger ziyaretçilerimle ' de paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm.

 BİM MARKET 21 marketle hizmete başlamış olan bim market Türkiyrde marketler zinciri konumuna gelmiş , tercih edilen ve katalogları gün ve gün takip edilen bir konuma gelmiş bir market olmuştur. Bim market market sektöründe öne çıkmak isteyen bir ticaret adamı için büyük bir örnektir. 21 marketle hizmete başlayan Bim market şu an 7.000. e yakın marketle bizlere hizmet vermektedir .21 marketle bir yola çıkmış olan Bim market sadece doğru politikalar izlemiş Müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir , bu sayede hem kendisi kazanmakta hemde müşterilerini hala memnun etmektedir. Bu sectörde bir yerlere gelmek isteyenler için bim market politikasını uygulamalarını nacizane tavsiye ederim. yeni bir hizmet anlayışı aramak yerine başarılı olmuş bir anlayışı prensip edip bu yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum .
Bim market anlayışını tüm araştırmalarımı bu yazımda sizlerle paylaşacağım müşterilerini memnun eden kataloglarına yoğun ilgi duyulan bir market nasıl olmuş bim market? bilgilendirmek istedim bir işe kalkışılacakken önemli olan doğru stratejiyi uygulamanın , beklemenin  ve sabretmenin Önemli olduğunu bim market aracılığıyla farkına vardım . Bu sektörde ilerlemek isteyenler için yararlı olası ümidiyle yazımı yazacağım. İlk önce  bim market tarihçesinden başlayıp daha sonra  Bim market prensiplerine değineceğim daha sonra nasıl kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterisine sunmayı başarmış bunlara değineceğim.
Bu sectörde başarılı olmak isteyenler için bi araştırma yaptım yararlı olmak dileğiyle

Ayrıva internet sitemiz olan VİP İNDİRİMLER .COM sitemizden tüm fırsat, indirim, ürünlerine ulaşabilirsiniz blogger sayfam olan urunlerdeindirim.blogspot.com adresinden de bim market katalog yayınladığı anda katalogların ilk önce gözde ürünleri daha sonra kataloğun tamamına ulaşabilirsiniz.

BİM MARKET TARİHÇE 

Bim marketin tarihçesini siz değerli blogger takipçilerimize kronolojik  sıra  ile kısa bir şekilde bir araya getirdim;
KRONOLOJİK  SIRALAMA
1995 Bim 21 market ile hizmet vermeye başladı.
1997 Bim 100. mağzası açıldı
2001 Bim ekonomik kırıze karşı 87 mağza daha açtı.
2002 Bim kredi kartı ile satışlar başladı
2003 Bim net satışlar 1 milyar TL' yi geçti
2004 Bim 1.000.mağzası hizmete açıldı
2005 Bim hisselerinin %44,12 si halk'a açıldı
2009 Bim Fas ta açılan mağzası ile ilk yurt dışı mağzasını açtı
2010 Bim, 6.574.000 cirosu ile sectör liderliğine ulaştı
2012 Bim Bimcell'i hizmete sundu
2013 Bim Mısır'da ilk bim mağzalarını açtı
2014 Bim Bimcell' de 1 milyon abone sayısına ulaştı
2015 Bim yeni bir perakende hizmeti olan FİLE açıldı
2016 Bim 20 milyar TL' yi geçen cirosu ve çift haneli büyüme hızı ile Türkiye gıda perakende de 1 mumara pozisyonunu pekiştirdi
2017 Bim beklentilerimn üzerinde büyüme ve kar ile 2017 yılında da perkende pozisyonunu açık ara sürdürdü.

BİM’İN YÜKSEK İNDİRİM (HARD-DISCOUNT) KAVRAMI


Bim market ürünleri toptan alarak müşterisine uygun fiyatlara sunmak ilkesiyle hareket etmektedir.Bim market yüksek indirim politikasınınÜlkemizdeki ilk temsilcilerindendir. Bim market yüksek bir şekilde ürün alma gücüne sahiptir mazasında bulunan ürünlerin en büyük alıcısıda kendisidir. bu sebepten dolayı mağzalarında müşteriye sunduğu ürünleri toptan aldığı için aldığı şirketleride bir nevi kaliteli ürün yapmalarına teşfik etmemktedir . Bu sayede müşterisine kaliteyi ve uygun fiyatları taşımaktadır. Bim marketin hizmet felsefesi adı altında uygulamaya devam ettiği felsefeleri vardır bunlar;
BİM için müşterilerinin menfaati, kısa vadeli yüksek kârdan daha önemlidir.
BİM, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunar.
BİM müşterileri, memnun kalmadıkları ürünleri tartışmasız iade edebilirler.
BİM, müşterileri için yüksek kaliteli ürünleri özel olarak ürettirir.
BİM müşterileri, ambalaja ve markaya değil ürünün kendisine para öderler.
BİM, ürünleri koliler içinde teşhir eder, gereksiz mağaza maliyetlerinden kaçınır.
BİM, müşterilerine en yakın noktalarda ve en uygun fiyatlarla mağaza kiralar.
BİM, abartılı reklamlarla ürünlerin fiyatlarını artıracak harcamalar yapmaz.
BİM mağazaları, olabildiğince sade dekore edilir.
BİM mağazalarında, hizmeti aksatmayacak yeterlilikte personel çalışır.

BİM MARKET KALİTE GÜVENCESİ

Bim market kalite güvencesinden 100 üzerinden 100 almayı başarmış bir şirkettir.  bu konuda tüm önlemleri almış satışa sunacağı tüm ürünleri labaratuvarlarında incelemiş ve incelemeye devam etmektedir müşterisinin sağlığını ön planda tuttuğu için müşteri dostu bir market olmuştur. Bim market kalite güvencesini şu 4 madde ile kısaca açıklayalım.
1. Bim market sattığı tüm ürünlerde  zaman kısıtlaması olmaksızın iade garantisi vardir.
Bim market insan sağlığını ürünlerin üstünde tutmaktadır satışa sunduğu ürünleri bim garantisi altına almaktadır.
2. Bim market sattığı tüm ürünlerin uygunluğu yanıı sıra kalitesine de dikkat etmektedir sattığı tüm ürünler kalite ve güvence almıştır. ürünlerin tamamını labaratuvarlarda denetlemekte daha sonra satışa sunmaktadır.
3. Bim market toptan alış yaptığı yerleri denetlemektedir.
4.  Bim markete ürün satışında bulunmak isteyenler başvur yapabilir 800 adet labaratuardan geçtikten sonra tüm ürünler bim marketlere ürün satışı yapılabilir.

  BİM MARKET KARİYER

Bim market başarısının gücünü çaışanlarının üstün performansı olarak açıklamaktadır. Bim market bünyesinde yeni çalışanlar istihdam etmeye devam ediyor.Şu anda bünyesinde tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere 34.073 çalışan bulundurmaktadır.Bim market  hızla gelişen mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen genç arkadaşlara ihtiyaç duyuyor.  Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları aramaktadır. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.

BİM MARKET'TE ÇALIŞMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANINI BURAYA BRAKIYORUM BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLA BURDAN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BİM MARKET KATALOGLARI

BİM AKTÜEL KATALOĞU 11 HAZİRAN SALI 2019

BİM AKTÜEL KATALOĞU 11 HAZİRAN SALI 2019 Bim market her hafta olduğu gibi bu haftada katalog yayınlamaya devam etti Bim market 11 Hazir...