6 Mayıs 2019 Pazartesi

BİM 10 MAYIS CUMA 2019 AKTÜEL KATALOĞU 2019

10 MAYIS 2019 BİM AKTÜEL KATALOĞU KAÇIRILMAMASI GEREKEN FIRSAT

BİM MARKET 10 MAYIS 2019 AKTÜEL KATALOĞU

BİM MARKET inanılmaz kataloglar yayınlamaya müşteri memnuniyetini zirvelere taşımaya devam ediyor 7 yaşından çocuğun ihtiyacından tutun 70 yaşınkakilerin bile ihtiyacına cevap veriyor temizlik eşyalarından ev eşyalarına ,kişisel bakım eşyalarından bayan makyaj aletlerine, tarla bahçe aletlerinden evde kullanılacak tadilat aletlere ,cep telefonundan bilgisayar a kadar tüm herkezin ihtiyaç duyduğu malzemelere kataloğunda yer veriyor. bu fırsatlardan çoğu insanın haberdar olmadığını duydum ve siz değerli blogger imi takip edenleri bu fırsatlardan haberdar etmeye karar verdim bundan sonra her bim kataloğuna blog sayfamızda yer vereceğiz. sadece bim market değil türkiyedeki tüm ürün ve kampanyalardan haberdar olmak isterseniz buraya link brakıyorum vip indirimler sitesinden ulaşabilirsiniz.

BİM MARKET 10 MAYIS CUMA AKTÜEL KATALOĞU HARİKA ÜRÜN

BİM MARKET daima müşterisine kendini sevdirmiş ve her hafta inanılmaz katalogları müşterisine sunmuş bir markettir Bim Market 10 mayıs 2019 kataloğunubir önceki yazımızda yayınlamıştık. fakat bim marketin kataloğuna sonradan eklediği hem hanımların hem bayların duyunca şaşgına döneceği bir malzeme ekledi bim market kataloğuna bunu siz okurlarımızda buluşturmamız gerektiğini düşündük. peki BİM MARKET 10 MAYIS 2019 BİM AKTÜEL KATALOĞU na ne ekledi? sorusunun cevabını vermenin zamanı geldi.hanımlar beyler bu fırsat kaçmaz evde hanımlarımızın çok ihtiyacı olan bir çoğunuzun almak isteyipte çok pahalı fiyatlarda olduğu için alamadığı mutfak eşyasını sizlere sunuyoruz.

BİM MARKET 10 MAYIS 2019 AKTÜEL KATALOĞU EN GÖZDE ÜRÜNÜ

BİM MARKET en gözde ürünü olarak sizlere kaliteli bir KEYSMART marka BULAŞIK MAKİNASI nı sadece 999 TL ile müşterisine tüm Bim Marketlerde satışa sunacaktır.bulaşık makinasının Arçelik A.Ş servis garantisi bulunmaktadır. uygun fiyat a olduğu gibi kaliteli bir ürünüde bim market müşterisi ile bir araya getirecektir.


KEYSMAR BULAŞIK MAKİNASI ÖZELLİKLERİ
-Paslanmaz Çelik Gövde.
-Ayarlanabilir Fincan Rafları
-Su Taşıma Emniyet Sistemi
-Tuz Uyarı Işığı
-A Kurtarma Performansı
-YxGxD 85*59.8*60 cm
-Beyaz Renk
FİYAT:999TL







BİM MARKET 10 MAYIS CUMA 2019 AKTÜEL KATALOĞU FIRSAT ÜRÜNÜ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BİM MARKET KATALOGLARI

BİM AKTÜEL KATALOĞU 11 HAZİRAN SALI 2019

BİM AKTÜEL KATALOĞU 11 HAZİRAN SALI 2019 Bim market her hafta olduğu gibi bu haftada katalog yayınlamaya devam etti Bim market 11 Hazir...